Erotica Blog

Het kontje van Alexia

 

Eindelijk heeft Nederland weer eens een ‘erotisch relletje’ waar iedereen over praat en een mening heeft. De kont van Prinses Alexia. Ze is inmiddels al even 18 jaar dus wettelijk mag het. Hoewel ik eigenlijk niet zeker weet of de protocollen rondom het koningshuis zo niet overtreden worden? Ach, de bekende kaarsenduwer Johan Derksen komt er mee weg en zelfs de altijd zo zure TV-critica Angela de Jong kan het accepteren. Want wat iedereen gewoon denkt, zegt Derksen gewoon open en bloot op TV. En dat gaat niet te ver want Gijp concludeert de dag erna, als de commentaren in de media weer zijn ontploft: “We zeggen toch niet dat we aan die billetjes willen likken?”

Nee, dat zegt niemand. Maar ook dat denkt iedereen natuurlijk. Mmmm! Iedereen wil wel likken aan het kontje van Alexia! Niet alleen mannen. 😉

Dat het ‘lekker’ vinden van het kontje van Alexia een puur erotisch gevoel is met een seksuele lading, wordt vreemd genoeg vergeten? Dat mochten wij mannen toch niet meer doen? Vrouwenlichamen seksualiseren? Foei? Want #shetoo en zo? Wat zou het OM doen als een Derksen iets over de ‘lekkere’ borsten van Alexia, Amalia, Máxima of van mijn part Hélène Hendriks zou zeggen? Mogelijk wordt hij gelijk gecanceld… Hoe hypocriet is Nederland weer.

Terwijl iedereen weet dat ‘kontjes’, ‘Asses’, ‘butts’ of hoe je de mooie ronde achterwerken van vele sexy vrouwen ook wilt noemen, gewoon geil zijn. Welke man wil die niet aanraken, er in knijpen, daar aan likken of… zijn pik keihard tussen stoppen? De kont keihard neuken? Als ‘kontenman’ word ik daar heel erg geil van! Wow! Daarom heb ik er ook een aparte pagina voor gemaakt. Mmmm. Heerlijk.

 

Maar als het dus gewoon mag… Meer meer meer lekkere kontjes in beeld! Gekleed, naakt of keihard gepenetreerd: alles mag van Angela. 😉