Star Trek Chicks: Jeri Ryan - Jolene Blalock

Wie mij een beetje kent weet dat ik een Star Trek fan ben! Een 'Trekkie' kan je me wel noemen. (Niet dubbelzinnig bedoeld! 😜 ) Al vanaf TOS (The Original Series), via TNG (The Next Generation) naar Voyager en Enterprise (helaas te vroeg gestopt). En natuurlijk de 'sidekick' Deep Space Nine. Wat er tegenwoordig allemaal wordt gemaakt in het Star Trek universum kan ik niet meer kijken want is op de vreselijke betaalkanalen... Maar voor mij: Star Trek levenslang! 🖖
Natuurlijk is ook Star Trek met de tijd meegegaan en behalve de stoere captains Kirk, Picard, Archer en de eerste vrouw Janeway, waren er altijd al min of meer sexy vrouwen te bewonderen. Van de (niet toevallig) zwarte Uhura, de sexy counselor Troi tot de ronduit (nee rondBORSTIGE) sexy Seven of Nine en koude maar ook hete Vulcan T'Pol! Met name deze laatste twee zijn behalve stoer en sterk ook nog eens zeer sexy. Ik heb het natuurlijk over de als model begonnen dames Jeri Ryan en Jolene Blalock. Ze zijn inmiddels al een jaartje ouder maar om ze nooit te vergeten een speciale pagina voor mijn favoriete Star Trek Chicks! Uncensored! (Al dan niet fake...) Geniet! Resistance is futile! 😉