Rivkah op het Veld

In en rond de (vrouwelijke) sportwereld lopen heel veel mooie vrouwen rond. Eerder had ik al een pagina gemaakt voor schaatsster Jutta Leerdam, die alleen maar meer in het nieuws komt door haar sexy voorkomen. Deze mooie dame is geen bekende sporter maar sportverslaggever! Rivkah op het Veld had ik al staan op de startpagina maar ik vind dat ze een eigen pagina verdient. Toen ik haar voor het eerst zag 'smolt' ik! "Zijn het je ogen? Is het je lach?" (oude nederlandse hit van Koos Alberts) JA! Het zijn haar ogen! Het is haar lach! Ik word altijd blij als ik in die felle, bijna geile ogen kijk. En dan staat ze alleen maar braaf het sportnieuws op te lezen van de autocue... 😉  Voor mij heeft ze iets. En ook al is ze 100% lesbisch; dat maakt mij niet uit. Weer een bewijs dat uitstraling meer kan doen dan een perfect lichaam. Als ik haar zie op tv roep ik altijd blij: "RIVKIE!" Het koosnaampje wat ik voor haar heb verzonnen. Ze verslaat meestal uiteraard de vrouwensporten live want daar zal ze zich het meest thuisvoelen. En daarom heeft ze ook alleen maar (seks?) relaties met sportvrouwen. Dat zal er ruig aan toe gaan, in huize Op het Veld! 😍👍