Modellen gezocht!

 

Onder ‘Fotoshoots’ heb je al gelezen dat ik allerlei soorten shoots kan maken voor iedereen die dat wil. Op eigen verzoek. Zelf zoek ik echter ook altijd naar modellen die graag iets willen doen in de erotiek, maar niet direct naar de grote modellenbureaus willen stappen, of die het gewoon incidenteel willen doen als ze er zin in hebben. Niet onder een (vast) contract en niet gebonden aan allerlei formaliteiten. Ze willen het gewoon proberen en er leuke dingen mee doen.

 

Kijk eens naar de volgende vragen:

 

Houd je van naakt zijn en erotiek (seksualiteit)?

Wil je dat best wel laten zien voor een camera?

Wil je liever niet dat ‘iedereen’ dit weet en het liever een beetje ‘stiekem’ doen?

Vind je het gewoon leuk om eens te experimenteren als model en kijken wat je ervan vindt?

Zie je er leuk en sexy uit? Liefst slank?

 

Kan je op (bijna) al deze vragen met “Ja” antwoorden, dan kan ik je helpen!

 

Ik ben dan misschien een wat oudere ‘amateurfotograaf’ maar ik heb door de jaren heen erg veel modellen gefotografeerd. Ik weet waar ik mee bezig ben en heb respect voor alle vrouwen en hun eigen wensen. Daarom kan je 100% op me rekenen:

 

- Ik ben discreet! Als je anoniem wilt blijven dan kan dat!

- Je mag hier doen wat je zelf graag wilt. Niets vind ik gek!

- Natuurlijk kan ik je helpen als je wilt leren poseren. Ik heb ook met onervaren modellen gewerkt.

- Jouw NEE is en blijft NEE! Als je iets niet wilt doen dan zal ik je nooit dwingen of verleiden.

 

Neem contact met me op (zie Contact pagina) en we kunnen altijd een vrijblijvend gesprek hebben om elkaar te leren kennen en dan kan je zien wat ik voor je kan doen.

 

Alle meisjes (18+) zijn welkom! 😊

 

LET OP! Erotica zoekt een PROMOTIE GIRL!

Erotiek is van alle tijden en voor jong en oud. Maar de meeste erotische 'clubjes', 'organisaties' en 'bedrijfjes' doen het beter als een leuke en enthousiaste vrouw het 'gezicht' is bij alle promotie. Hoewel Erotica niet commercieel is en er niets echt 'verkocht' moet worden, is het leuk als er meer bezoekers komen en misschien wat meer mede- en samenwerking. En interactie. Dan nodigt mijn 'ouwe kop' niet echt uit om deze website te promoten... 😆😉

Daarom zoek ik liefst één of hooguit een paar modellen die het 'gezicht' van Erotica willen worden! Hoe zou je dat vinden? Misschien word je wel wereldberoemd in Nederland! 🤣

Maar serieus: als je in dit geval niet verlegen bent dat je gezicht wat bekender kan worden en je verder net zo enthousiast bent met erotiek als ik, dan zoek ik JOU!

Hiervoor zou ik dan natuurlijk best wel een vergoeding willen geven en als er terugkerende activiteiten zijn (meestal promotie-shoots) dan is dit ook meer een vaste vergoeding. Daar zullen we het dan wel over hebben als we elkaar beter kennen.

Kom eerst eens langs voor een 'gewone' fotoshoot en als je misschien ook promotie girl wilt worden, laat dit dan weten! Samen gaan we dan van 'Erotica' de leukste en grootste sexy erotische website maken van de lage landen! 😉😎👍🤩

 

Onderstaande foto’s zijn voorbeelden niet door mezelf gemaakt, op een enkele na waar het dan bij vermeld staat. Het geeft slechts een indruk welke kant ik hier in en rond mijn huis op kan gaan met de fotoshoots.
Alle foto's zijn afkomstig van vrije en legale websites en de getoonde modellen zijn dus minimaal 18 jaar.