Marisa Papen

Marisa is ook een beetje een 'vreemde eend in de bijt' van Erotica. Omdat ze naar eigen zeggen met het tonen van haar naakte lichaam niet 'seksualiseert'! Het is niet bedoeld om 'op te winden'. Dit is echter maar net zoals de kijker het voelt. Ik vind het geweldige lichaam van deze Belgische nudiste wel degelijk opwindend! Net zoals ik ontelbaar veel (naakte) vrouwen opwindend vind. Daarom toch een plekje voor misschien wel het meest controversiële model op Erotica!
Marisa Papen is namelijk een naakt-activiste. Wereldberoemd geworden door haar gewaagde poses op veel 'heilige' en religieus bedoelde plekken zoals het Vaticaan en een voormalige moskee in Turkije. Ze heeft daarvoor zelfs even gevangen gezeten en ik weet het vervolg niet precies maar ze is niet meer welkom in dat land. (Ik zou het ook mijden overigens, maar 'zon, zee en decadentie' blijft de domme massa trekken... 😝 )
Naast gewaagde opnamen zet Marisa zich ook in voor normalisatie van het naakte lichaam en in het bijzonder de vulva - 'The Flower of Life' zoals zij het benoemt. Daar ben ik het zeker mee eens! De kut van Marisa heb ik al vaker beschreven op de hoofdsite van 'derest'. Ze heeft haar kut zelfs een poos aangeboden als 'NFT' op haar site om daarin te investeren! Samen met de 'artist' Michael Chichi vormt zij 'Double Being'. Absoluut heel dubbel allemaal! 😉 Geniet echter gewoon van de geweldige Marisa Papen! 😊