John - Op zoek naar een 'maatje' (v)

 

Als maker van deze website ‘Erotica’ en de hoofdsite ‘derest.net’ ben ik misschien al een beetje een ‘open boek’ voor je. Ik richt me hier nu tot de vrouwelijke lezers. Want daar zou ik nog wel mee willen ‘daten’, zoals dat tegenwoordig heet. ‘Kennismaken’ is misschien ook een goed woord.

 

Vanwege de ziekte en scheiding van mijn ex-partner ben ik nu al weer zo’n 12 jaar alleen. Hoewel ik best even tijd nodig had om alles te verwerken wat er is gebeurd, begint het nu toch steeds meer te kriebelen. Alleen is maar alleen en ik mis iets dierbaars: een ‘maatje’. Ofwel iemand waarmee je veel dingen kunt delen en vooral dingen samen kunt doen. Niet alles natuurlijk; iedereen heeft zo zijn en haar eigen dingetjes maar alles altijd maar alleen moeten doen gaat vervelen. Ik mis contact. Ook lichamelijk. Want zoals je zult verwachten van de maker van ‘Erotica’: ik houd van erotiek en seks. Lichamelijkheid. Knuffelen. Heerlijk genieten van en met elkaar.

Maar: als je me goed hebt gelezen weet je het misschien al: Ik kan helaas niet alles meer.

Na een grote operatie in 2017 ben ik deels impotent geworden.

Veel vrouwen die ook best wel van seks houden vinden het heerlijk om regelmatig goed geneukt te worden. Dat kan ik helaas niet geven. Wel al het andere natuurlijk van oraal tot handjeswerk en hulp met speeltjes. Met een beetje fantasie kan er heel erg veel. Maar een relatie met mij mag niet draaien om die ene daad.

 

Verder ben ik zelf zoals je misschien ook een beetje kunt zien op de beperkte foto’s geen ‘adonis’. Gewoon een vent van in de 60 met bril en… een dikke buik. Na die genoemde operatie beweeg ik niet meer zo soepel en sindsdien is mijn buik in omvang toegenomen. De rest van mijn lichaam is redelijk gemiddeld. Ik heb geen obesitas.

Door enkele chronische aandoeningen aan mijn benen loop ik wat moeizaam. Geen lange snelle wandelingen dus met mij. Net als andere activiteiten die fysiek wat meer inspanningen eisen.

Daarnaast heb ik vanwege een minimumuitkering ook geen geld voor veel ‘leuke’ dingen.

Ik zeg het gewoon eerlijk: Hierdoor ben ik een beetje een ‘huismus’ geworden maar daar wil ik toch graag zoveel mogelijk dynamiek en gezelligheid uit halen!

 

Misschien kan ik me een voorstelling maken van ‘het maatje’ wat ik zoek?

Natuurlijk vrouw; leeftijd en uiterlijk doen er niet zoveel toe, maar liefst toch niet te ‘vol’. Ik bedoel natuurlijk geen slanke den met maatje S maar op te volle lichamen knap ik helaas af. Sorry, dat is nu eenmaal mijn gevoel.

 

Als je een echte doener bent met misschien wel sport of veel op pad gaan overal en nergens, dan heb je aan mij niet zo heel veel. Zoek je iemand met veel geld? Helaas.

Voor mij gaat het voornamelijk om een fijn persoonlijk contact, zonder al te veel ‘toeters en bellen’.

 

Je moet wel redelijk brede interesses hebben om over te kunnen (mee-) praten. Ik denk en praat veel en heb liever fijne gesprekken over van alles en nog wat dan uren moeten kijken naar de vele ‘domme’ programma’s op TV. Daar heb ik een hekel aan.

Maar ik kijk wel graag films en wie weet kunnen we dat af en toe eens buiten de deur doen.

Ik ben maatschappelijk erg betrokken en het zou fijn zijn als jij dat ook bent.

En je moet ook een breed referentiekader hebben. Ik houd (zoals je ook hebt kunnen zien en lezen op mijn websites) van heel veel soorten erotiek.

 

Belangrijk: ik wil niet perse een monogame relatie! Juist ook als jij van seks houdt, lijkt het me niet meer dan logisch dat je het ook doet met mannen die wel een leuk stuk gereedschap bij zich dragen. En dan zie ik ook gewoon voor me dat je seks hebt met mij erbij als ‘voyeur’. 😉

Ik ben zowel exhibitionistisch als voyeuristisch. Als jij dat ook bent kunnen we heel veel leuke dingen organiseren!

Naakt in huis rondlopen moet gewoon kunnen, als het niet te koud is. Maar ook spannende dingen doen buitenshuis trekken me aan.

En spannende feestjes organiseren voel ik ook wel voor.

 

In mijn huis is meer dan voldoende ruimte om samen te wonen maar een Living Apart Together relatie zie ik ook wel zitten. Is misschien ook beter als je zelf erg gehecht bent aan je eigen leventje af en toe. 😉 Maar daarvoor moeten we niet te ver uit elkaar wonen. Als ik je maar eens in de drie maanden zie, daar zit ik niet op te wachten.

 

Begrijp je een beetje waar ik heen wil? En voel je er wel iets voor? Kom dan eens langs om gezellig kennis te maken! Ik heb de ervaring dat mensen me veel beter begrijpen en sneller leren kennen als ze de moeite nemen om met me te komen praten.