Alex Mucci & Friends

Het begon met Alex. Ik kwam haar Instagram een keer tegen via een ander mooi en bekend model en zag iets in haar. Het 'opgepompte' lichaam, de loense ogen... Aandoenlijk! Maar ze is wel wereldberoemd in Italië! En daarbuiten. Met haar 6,1 miljoen (!!!) volgers, ben ik niet de enige... 😉 Haar type 'Barbie' (sorry dat ik het zo noem...) komt natuurlijk veel meer voor. Op zich heel leuke en sexy meiden die geld willen verdienen voor de webcam, op Onlyfans en waar ze ook maar van 'Influence' kunnen zijn op de media. En met hun zelfgekozen schoonheidsideaal met buiten proporties opgeblazen borsten en billen trekken ze inderdaad héél veel kijkers. En ook ik kan het soms wel waarderen. Ze geilt ongetwijfeld op de grote aandacht en balanceert op de randjes van Instagram-beleid. Op deze pagina veel van haar maar ook van diverse andere 'goed geboetseerde' modellen die ik heb gevonden. Onder de foto's bij klikken plaats ik als mogelijk de namen. Veel plezier met deze 'real Barbies' pagina! 😃